Onze diensten

Elektricien

Een professionele elektricien in Rotterdam en omgeving met brede ervaring en kennis is niet altijd even makkelijk te vinden. Echter biedt Wijen Techniek & Advies voor u de perfect oplossing! Wij hebben als betrouwbaar bedrijf diverse succesvolle klussen aangeleverd. Door onze brede kennis van elektra, kunnen wij doelgericht met jou meedenken en samen zorgen voor een goed eindresultaat dat voldoet aan jouw verwachtingen en wensen.

Onderhoud en controle

Het is aan te raden om regelmatig de elektrische installaties te controleren. In het dagelijks leven is elektriciteit erg belangrijk, we kunnen zelfs niet zonder. Veiligheid is het aller belangrijkste. Onze elektriciens kunnen de elektra in jouw huis controleren op zijn veiligheidsaspecten. Ook dit kan Wijen Techniek Advies voor u uitvoeren. Op het gebied van elektra is onze dienstverlening in Rotterdam en omgeving veelzijdig.

Aanleg en onderhoud

Om volledig aan jouw wensen te voldoen biedt Wijen Techniek & Advies jou een compleet dienstenpakket. Cv installaties, klimaatbeheer en gas- en waterleidingen behoren tot de disciplines. Voor cv-ketel onderhoud, installatie of vervanging ben je bij Wijen Techniek & Advies op het juiste adres. Wij helpen je met alle plezier aan een optimaal functionerende centrale verwarming waarmee veel energiekosten gespaard kunnen worden.

Service en onderhoud

Wijen Techniek Advies biedt service voor cv-ketels en voor elektronische en waterzijdige installaties. Kwaliteit en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ondanks het grote klantenbestand benaderen wij onze klanten persoonlijk. Aan elke klant wordt een monteur gekoppeld. Zo heeft u bijna altijd dezelfde monteur voor bijvoorbeeld een cv ketel plaatsen.

Airco en koeling

Airco onderhoud en koelsystemen Een goed koelsysteem doet wonderen. Een goede nachtrust is essentieel om overdag goed te functioneren. Ook in de zomer. Wijen Techniek & advies installeert het perfecte airco systeem voor uw slaapkamer. Wij zorgen ervoor dat het juiste systeem op de goede plek hangt. Met onze expertise adviseren wij u over het airco onderhoud en staan wij altijd klaar voor uw vragen.

Verbouw, onderhoud en renovatie

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van verbouw, onderhoud en renovatie en neemt haar opdrachtgevers graag deze zorg uit handen. Wij weten wat belangrijk is voor onze opdrachtgevers, houden rekening met de bijzondere omstandigheden van bewoners of cliënten en passen ons aan naar wat nodig is. Daarbij zijn we met onze 24 uur service altijd bereikbaar voor spoedklussen.

Advies

Wijen Techniek & Advies geeft advies over werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties in alle fases van het project: van ontwerpfase tot realisatiefase tot en met de gebruiksfase. Bij elk advies is duurzaamheid en comfort van de oplossing een belangrijke drijfveer.Wijen Techniek & Advies helpt u graag bij het realiseren van een succesvolle opdracht en geeft u adviezen in het totale bouwproces. Wilt u weten of mijn expertise en benadering past bij uw opdracht, neem contact met mij op om een afspraak te plannen.

Project management

De realisatie van nieuwe installaties in projecten heeft een nauwe samenhang met alle andere aspecten van een bouw, verbouwing of renovatie. Dus is een intensieve samenwerking binnen het bouwteam essentieel. Voor en tijdens het hele project is intensief contact en open communicatie met alle betrokken partijen essentieel voor een goede samenwerking. Wij zorgen voor afstemming tussen het bouwteam en de andere disciplines. Korte lijnen en persoonlijke benadering zijn voor ons vanzelfsprekend.

Energie prestatie

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van verbouw, onderhoud en renovatie en neemt haar opdrachtgevers graag deze zorg uit handen. Wij weten wat belangrijk is voor onze opdrachtgevers, houden rekening met de bijzondere omstandigheden van bewoners of cliënten en passen ons aan naar wat nodig is. Daarbij zijn we met onze 24 uur service altijd bereikbaar voor spoedklussen.

Wijen Techniek & Advies

Wijen Techniek & Advies is een jong en dynamisch allround bouwadviesbureau in Rotterdam. Wij
leveren diensten voor zowel bedrijven als particulieren.